diumenge, 2 de juliol del 2017

Processo de Sant Pere

Avui dia 1 de Juliol , uns quants dies despres la festivitat  de Sant Pere , l'Alzina ha participat a la tradicional processó de barques  que organitza la Cofradia de Pescadors de Sant Pere de Palma en honor al seu patró.
L'Alzina ha travessat mitja badia , desde S'arenal  per asistir a la festa del mollet de Palma  i aixi rememorar el seu passat de barca de pesca.
 
 
Un cop arribat el Sant i embarcat s'ha donat el sus per començar la singular processó marinera. Amb les barques engalanades de festa i plenas de gent , hem seguit la comitiva del mollet a Porto Pi , fora de la bocana i tornar al Moll.


Barques de Bou, teranyines, palangrers i d'arts menors , han deixat els ormetjos a terra per honorar al seu sant i fer una bauxa amb els amics.

Desde l'associació Alzinaires volem agraïr a la Confraria de Sant Pere la seva convidada per participar de la seva festa, ha estat un plaer poder venir,i un gustér menjar la deliciosa fideua que han preparat, esperam poder participar molts d'anys.


Dema diumenge 2 de Juliol , l'Alzina despres d'haver dormit al Mollet es dirigira fins als voltants de Cala Gamba per a participar en l'homenatge del seu anyorat patró i estimat amic nostre Biel Rosselló , en el primer memorial que du el seu nom. Salut.

                             
                                                                 Jaumes

2 comentaris:

  1. Bon dia.

    Som nouvinguda a l'associació, i m'agradaria saber si hi ha pensat fer qualque curset d'iniciació a la vela llatina, com el que he vist que es va fer en juny de 2013.

    Salut.

    ResponElimina
  2. Bon dia , benvinguda a l'associació , si tot va be en poc temps volem montar un petit curs que ja publicarem més envant. De totes maneres pots sortir sempre que vulguis amb la barca quan facem sortides a vela, sempre ho intentam fer de manera que tot-hom aprengui . Una aferrada

    ResponElimina

Lloc on fer els teus comentaris